© MILANN HELLAS LTD. 2014 - ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

Νέα της Arden Grange

Νέα πηγή Ωμέγα-3 στις ξηρές

τροφές σκύλου:

“Krill

Ανταρκτικής”

Από το καλοκαίρι του

2014 η Arden Grange

περιλαμβάνει πια krill σε

όλη τη γκάμα ξηρών

τροφών του σκύλου. Σε

κάποιες συνταγές το krill

αντικαθιστά τα

ιχθυάλευρα και σε άλλες

θα συνυπάρχει το krill με

το ψάρι.

Το krill προέρχεται από τη παγωμένη θάλασσα της Ανταρκτικής και μοιάζει με μικρή γαρίδα. Είναι μια εξαιρετικά πλούσια πηγή Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων EPA & DHA για ωφέλη στην υγεία των σκύλων, στο νευρικό σύστημα, την καρδιά και τα μάτια καθώς και στα κύτταρα και τους ιστούς του σώματος. Η ασταξανθίνη που περιέχεται στο krill είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό με τεκμηριωμένες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Επιπλέον, το krill είναι μια διατροφικά πολύτιμη πηγή πρωτεϊνών με ένα εξαιρετικό ουσιαστικό προφίλ αμινοξέων. To krill αλιεύεται από την Ανταρκτική με ειδική τεχνολογία για να εξασφα-λιστεί ότι ανελκύεται ζωντανό και φρέσκο, από τοπικά είδη krill που βρίσκονται σε άφθονη και βιώσιμη ποσότητα. Η εταιρία που έχει αναλάβει την αλίευσή του (η Aker Biomarine) έχει λάβει πιστοποίηση από το Marine Stewardship Council (MSC), το οποίο σημαίνει μακρο- πρόθεσμη δέσμευση για την αειφόρο εκμετάλλευση των krill της Ανταρκτικής και συνεργάζεται με το WWF Νορβηγίας για τη βιώσιμη διαχείρισή τους.

Νέα πηγή πρωτεΐνης:

Η νέα πλήρης ξηρή τροφή “Rich in

fresh Pork & rice”

Η νέα αυτή συνταγή, ιδανική για ενήλικα σκυλιά με φυσιολογική δραστηριότητα, περιέχει υψηλής ποιότητας χοιρινό κρέας σε μία προσεκτικά ισορροπημένη σύνθεση, ιδανική για σκυλιά τα οποία χρειάζονται μία εύγευστη και πολύ εύπεπτη εναλλακτική πηγή πρωτεϊνης. Επιπλέον, η συνταγή δεν περιέχει αυγό και αραβόσιτο και έτσι αποτελεί μία φυσική επιλογή για τους καταναλωτές, οι οποίοι επιζητούν να εξαιρέσουν αυτά τα συστατικά από την διατροφή του κατοικιδίου τους. Ο Ness Bird RVN, διατροφικός σύμβουλος της Arden Grange, δηλώνει ότι «το χοιρινό είναι μία σημαντική και νέα πηγή πρωτεϊνης για τα σκυλιά. Υπάρχουν πραγμα-τικά πολύ λίγες ξηρές τροφές σκύλων στο εμπόριο, που περιέχουν χοιρινό σαν κύρια πηγή πρωτεϊνης. Τυπικά θεωρείται το χοιρινό σαν κρέας λιπαρό και λιγότερο εύπεπτο. Ομως μέσα σε μία τέτοια επεξεργασμένη τροφή, όπως είναι αυτή, το λίπος μπορεί να ελεγχθεί αυστηρά. Η διαδικασία παρασκευής ενισχύει την απορροφητικότητα της τροφής και όλες οι δοκιμές μας έφεραν σημαντικά αποτελέσματα, καθώς όλοι οι ιδιοκτήτες των σκυλιών, που συμμετείχαν στα τεστ, ανέφεραν άδεια μπωλ φαγητού και μικρά, σφιχτά κόπρανα». Η Wendy Stephens, Διευθύντρια και συν-Ιδρυτής της Arden Grange συνεχίζει «παρουσιάζοντας στην αγορά αυτό το προϊόν η Arden Grange για μία ακόμα φορά αποδεικνύει την αφοσίωσή της στη βέλτιστη διατροφή των κατοικιδίων. Οι τάσεις της βιομηχανίας οδηγούν σε ἐνα αίτημα για νέες πηγές πρωτεϊνών και πιστεύουμε ότι η τροφή μας η τροφή rich in fresh pork and rice ικανοποιεί την απαίτηση για εναλλακτικές επιλογές στο ψάρι, το αρνί και το κοτόπουλο». Η νέα μας συνταγή έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κρέας: 19% φρέσκο χοιρινό και 24% αποξηραμένο χοιρινό κρέας . Επιπλέον, η νέα τροφή περιέχει γλυκοπατάτα , η οποία είναι μία φυσική πηγή ψευδαργύρου, σεληνίου και βιταμινών Β. Οπως και με τις άλλες τροφές της Arden Grange, επιλέγονται συστατικά άριστης ποιότητας για να δημιουργήσουμε τροφές, που δεν περιέχουν συνθετικά χρώματα, πρόσθετα γεύσης ή συντηρητικά. Ολες οι τροφές περιέχουν ένα μοναδικο μείγμα θρεπτικών συστατικών και θρεπτικών συμπληρωμάτων που συντελούν στην άριστη υγεία, τη ζωτικότητα και την καλή οργανική κατάσταση των κατοικιδίων. Η Rich in fresh Pork and Rice” τροφή της Arden Grange είναι διαθέσιμη σε συσκευασίες των 2, 6 και 12 κιλών, όπως επίσης και σε συσκευασία των 15 κιλών για τους εκτροφείς.

Δύο Βραβεία PET INDUSTRY 2013

κέρδισε η ΑRDEN GRANGE για τις

τροφές γάτας

Arden Grange are celebrating after winning two awards at the prestigious Pet Industry Federation awards, held on Thursday 17th October at Chesford Grange Hotel, near Kenilworth in Warwickshire. The first award we received was the 'Your Cat Magazine' product of the year for our new grain free cat food range. Huge thanks to everyone who voted for us. We spent a long time developing and refining these recipes and are delighted that they are so popular with our discerning feline customers. The second accolade was a lifetime achievement award, presented to Arden Grange co-founder and Director Wendy Stephens. Pictured is Wendy receiving her award from TV ‘dragon', businesswoman and 'Strictly Come Dancing' star Deborah Meaden.

Nέα σειρά τροφών για γάτεs

GRAIN FREE

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε την νέα μας σειρά τροφών για γάτες χωρίς σιτηρά αλλά με την προσθήκη πατάτας. Συνταγές χωρίς σιτηρά γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στους ιδιοκτήτες γάτας και η Arden Grange ανταποκρίθηκε σε αυτή την αυξανόμενη ζήτηση, δημιουργώντας μία σειρά από ξηρές τροφές που να ταιριάζουν σε γάτες που υποφέρουν από αλλεργίες ή τροφική δυσανεξία στα σιτηρά. Η τροφή, επίσης, προσφέρει υγιεινή διατροφή στα αιλουροειδή που δεν έχουν ανάγκη ειδικών διατροφικών απαιτήσεων και των οποίων οι ιδιοκτήτες προτιμούν να ταϊζουν μία τροφή που δεν περιέχει σιτηρά.

Nέο “μέλος” της οικογένειας

Partners: Αppetite Plus

Είναι χαρά μας να παρουσιάσουμε ένα νέο προϊόν στη γκάμα προϊόντων μας, την Partners Appetite Plus! Eίναι η νέα μας φυσικά υποαλλεργική και διατροφικά πλήρης συνταγή σε υγρή μορφή. Η συγκεκριμένη υγρή συνταγή έχει παρασκευαστεί για ειδικές διατροφικές ανάγκες όπως: ενήλικους σκύλους που υποφέρουν από ανορεξία ή έχουν υποσιτιστεί λόγω ασθένειας, κουτάβια σε περίοδο απογαλακτισμού που έχουν δύσκολη μετάβαση από το θηλασμό στη στερεά τροφή Σε ειδικές περιστάσεις η Partners Appetite Plus μπορεί να “σερβιρισθεί” και με σύριγγα.

Kερδίσαμε πάλι!

Δύο ΝΕΑ Βραβεία 2013-2014 για τις

τροφές σκύλου

We are delighted to have received two ‘highly commended’ Your Dog Magazine awards. We have received the awards in the Best Dry Dog Food and the Specialist Dog Food categories. Wendy Stephens, Arden Grange co-founder comments “We are thrilled to accept these two awards. We are particularly pleased to receive the highly commended accolade for our Sensitive dry dog food as it has helped many dogs with dietary allergies. We are an independent, family run business and to receive these national awards is a great achievement. I would like to thank our faithful customers for voting for Arden Grange in these categories.” Ness Bird RVN, animal nutrition advisor notes “The ‘Sensitive with ocean white fish & potato’ diet is a fantastic example of the Arden Grange standard. It is a grain-free food ideally suited for dogs with a delicate digestion and/or sensitive skin. The recipe is supportive to the digestion and immune systems - so even a sensitive animal can achieve optimal health and vitality.” We are pleased to add these two latest awards to our 2013 collection of trophies. Wendy Stephens, co-founder of Arden Grange was honoured with a lifetime achievement award at the Pet Industry Awards in October 2013 and Arden Grange also received the ‘Your Cat magazine cat product of the year’ Pet Industry award for our new chicken and potato adult cat food.
ARDEN GRANGE
© MILANN HELLAS LTD. 2014 - ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

Νέα

της Arden Grange

Νέα πηγή Ωμέγα-3 στις ξηρές τροφές σκύλου:

“Krill Ανταρκτικής”

Από

το

καλοκαίρι

του

2014

η

Arden

Grange

περιλαμβάνει

πια

krill

σε

όλη

τη

γκάμα

ξηρών

τροφών

του

σκύλου.

Σε

κάποιες

συνταγές

το

krill

αντικαθιστά

τα

ιχθυάλευρα και σε άλλες θα συνυπάρχει το krill με το ψάρι.

Το krill προέρχεται από τη παγωμένη θάλασσα της Ανταρκτικής και μοιάζει με μικρή γαρίδα. Είναι μια εξαιρετικά πλούσια πηγή Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων EPA & DHA για ωφέλη στην υγεία των σκύλων, στο νευρικό σύστημα, την καρδιά και τα μάτια καθώς και στα κύτταρα και τους ιστούς του σώματος. Η ασταξανθίνη που περιέχεται στο krill είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό με τεκμηριωμένες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Επιπλέον, το krill είναι μια διατροφικά πολύτιμη πηγή πρωτεϊνών με ένα εξαιρετικό ουσιαστικό προφίλ αμινοξέων. To krill αλιεύεται από την Ανταρκτική με ειδική τεχνολογία για να εξασφα-λιστεί ότι ανελκύεται ζωντανό και φρέσκο, από τοπικά είδη krill που βρίσκονται σε άφθονη και βιώσιμη ποσότητα. Η εταιρία που έχει αναλάβει την αλίευσή του Aker Biomarine) έχει λάβει πιστοποίηση από το Marine Stewardship Council (MSC), το οποίο σημαίνει μακροπρόθεσμη δέσμευση για την αειφόρο εκμετάλλευση των krill της Ανταρκτικής και συνεργάζεται με το WWF Νορβηγίας για τη βιώσιμη διαχείρισή τους.

Νέα

πηγή

πρωτεΐνης:

Η

νέα

πλήρης

ξηρή

τροφή

“Rich in fresh Pork & rice”

Η νέα αυτή συνταγή, ιδανική για ενήλικα σκυλιά με φυσιολογική δραστηριότητα, περιέχει υψηλής ποιότητας χοιρινό κρέας σε μία προσεκτικά ισορροπημένη σύνθεση, ιδανική για σκυλιά τα οποία χρειάζονται μία εύγευστη και πολύ εύπεπτη εναλλακτική πηγή πρωτεϊνης. Επιπλέον, η συνταγή δεν περιέχει αυγό και αραβόσιτο και έτσι αποτελεί μία φυσική επιλογή για τους καταναλωτές, οι οποίοι επιζητούν να εξαιρέσουν αυτά τα συστατικά από την διατροφή του κατοικιδίου τους. Ο Ness Bird RVN, διατροφικός σύμβουλος της Arden Grange, δηλώνει ότι «το χοιρινό είναι μία σημαντική και νέα πηγή πρωτεϊνης για τα σκυλιά. Υπάρχουν πραγμα-τικά πολύ λίγες ξηρές τροφές σκύλων στο εμπόριο, που περιέχουν χοιρινό σαν κύρια πηγή πρωτεϊνης. Τυπικά θεωρείται το χοιρινό σαν κρέας λιπαρό και λιγότερο εύπεπτο. Ομως μέσα σε μία τέτοια επεξεργασμένη τροφή, όπως είναι αυτή, το λίπος μπορεί να ελεγχθεί αυστηρά. Η διαδικασία παρασκευής ενισχύει την απορροφητικότητα της τροφής και όλες οι δοκιμές μας έφεραν σημαντικά αποτελέσματα, καθώς όλοι οι ιδιοκτήτες των σκυλιών, που συμμετείχαν στα τεστ, ανέφεραν άδεια μπωλ φαγητού και μικρά, σφιχτά κόπρανα». Η Wendy Stephens, Διευθύντρια και συν-Ιδρυτής της Arden Grange συνεχίζει «παρουσιάζοντας στην αγορά αυτό το προϊόν η Arden Grange για μία ακόμα φορά αποδεικνύει την αφοσίωσή της στη βέλτιστη διατροφή των κατοικιδίων. Οι τάσεις της βιομηχανίας οδηγούν σε ἐνα αίτημα για νέες πηγές πρωτεϊνών και πιστεύουμε ότι η τροφή μας η τροφή rich in fresh pork and rice ικανοποιεί την απαίτηση για εναλλακτικές επιλογές στο ψάρι, το αρνί και το κοτόπουλο». Η νέα μας συνταγή έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κρέας: 19% φρέσκο χοιρινό και 24% αποξηραμένο χοιρινό κρέας . Επιπλέον, η νέα τροφή περιέχει γλυκοπατάτα , η οποία είναι μία φυσική πηγή ψευδαργύρου, σεληνίου και βιταμινών Β. Οπως και με τις άλλες τροφές της Arden Grange, επιλέγονται συστατικά άριστης ποιότητας για να δημιουργήσουμε τροφές, που δεν περιέχουν συνθετικά χρώματα, πρόσθετα γεύσης ή συντηρητικά. Ολες οι τροφές περιέχουν ένα μοναδικο μείγμα θρεπτικών συστατικών και θρεπτικών συμπληρωμάτων που συντελούν στην άριστη υγεία, τη ζωτικότητα και την καλή οργανική κατάσταση των κατοικιδίων. Η Rich in fresh Pork and Rice” τροφή της Arden Grange είναι διαθέσιμη σε συσκευασίες των 2, 6 και 12 κιλών, όπως επίσης και σε συσκευασία των 15 κιλών για τους εκτροφείς.

Nέα σειρά τροφών για γάτεs “GRAIN FREE”

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε την νέα μας σειρά τροφών για γάτες χωρίς σιτηρά αλλά με την προσθήκη πατάτας. Συνταγές χωρίς σιτηρά γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στους ιδιοκτήτες γάτας και η Arden Grange ανταποκρίθηκε σε αυτή την αυξανόμενη ζήτηση, δημιουργώντας μία σειρά από ξηρές τροφές που να ταιριάζουν σε γάτες που υποφέρουν από αλλεργίες ή τροφική δυσανεξία στα σιτηρά. Η τροφή, επίσης, προσφέρει υγιεινή διατροφή στα αιλουροειδή που δεν έχουν ανάγκη ειδικών διατροφικών απαιτήσεων και των οποίων οι ιδιοκτήτες προτιμούν να ταϊζουν μία τροφή που δεν περιέχει σιτηρά.

Nέο

“μέλος”

της

οικογένειας

Partners:

Αppetite

Plus

Είναι χαρά μας να παρουσιάσουμε ένα νέο προϊόν στη γκάμα προϊόντων μας, την Partners Appetite Plus! Eίναι η νέα μας φυσικά υποαλλεργική και διατροφικά πλήρης συνταγή σε υγρή μορφή. Η συγκεκριμένη υγρή συνταγή έχει παρασκευαστεί για ειδικές διατροφικές ανάγκες όπως: ενήλικους σκύλους που υποφέρουν από ανορεξία ή έχουν υποσιτιστεί λόγω ασθένειας, κουτάβια σε περίοδο απογαλακτισμού που έχουν δύσκολη μετάβαση από το θηλασμό στη στερεά τροφή Σε ειδικές περιστάσεις η Partners Appetite Plus μπορεί να “σερβιρισθεί” και με σύριγγα.

Δύο Βραβεία PET INDUSTRY 2013 κέρδισε η

ΑRDEN

GRANGE

για

τις

τροφές γάτας

Arden Grange are celebrating after winning two awards at the prestigious Pet Industry Federation awards, held on Thursday 17th October at Chesford Grange Hotel, near Kenilworth in Warwickshire. The first award we received was the 'Your Cat Magazine' product of the year for our new grain free cat food range. Huge thanks to everyone who voted for us. We spent a long time developing and refining these recipes and are delighted that they are so popular with our discerning feline customers. The second accolade was a lifetime achievement award, presented to Arden Grange co-founder and Director Wendy Stephens. Pictured is Wendy receivingher award from TV ‘dragon', businesswoman and 'Strictly Come Dancing' star Deborah Meaden.

Kερδίσαμε πάλι!

Δύο ΝΕΑ Βραβεία 2013-2014 oι τροφές σκύλου

We are delighted to have received two ‘highly commended’ Your Dog Magazine awards. We have received the awards in the Best Dry Dog Food and the Specialist Dog Food categories. Wendy Stephens, Arden Grange co-founder comments “We are thrilled to accept these two awards. We are particularly pleased to receive the highly commended accolade for our Sensitive dry dog food as it has helped many dogs with dietary allergies. We are an independent, family run business and to receive these national awards is a great achievement. I would like to thank our faithful customers for voting for Arden Grange in these categories.” Ness Bird RVN, animal nutrition advisor notes “The ‘Sensitive with ocean white fish & potato’ diet is a fantastic example of the Arden Grange standard. It is a grain-free food ideally suited for dogs with a delicate digestion and/or sensitive skin. The recipe is supportive to the digestion and immune systems - so even a sensitive animal can achieve optimal health and vitality.” We are pleased to add these two latest awards to our 2013 collection of trophies. Wendy Stephens, co-founder of Arden Grange was honoured with a lifetime achievement award at the Pet Industry Awards in October 2013 and Arden Grange also received the ‘Your Cat magazine cat product of the year’ Pet Industry award for our new chicken and potato adult cat food.
ARDEN GRANGE